i-LO

i-LO on iloinen parturikampaamo, joka toimii tällä hetkellä kahdessa toimipisteessä.
i-LO on sopiva sekoitus ammattitaitoa, iloa ja intohimoa. Lahjakkaat tekijämme asettavat asiakkaan toiveet etusijalle ja
tarjoavat palveluita mukavassa ympäristössä.

Räväkästä ja huolittelemattomasta tyylistään huolimatta hänen mieli asiakkaat omaavat klassisen tyylin, pienellä twistillä. Värit työt ovat eritoten todella mieluisia töitä. Anu onkin käynnyt Wellan Mastrcolorist ohjelman. Prinssit ja prinsessat ovat myöskin erityisesti tervetulleita Anun penkkiin.

Töiden ulkopuolella Anulla onkin härdelliä ja aikataulutuksen pyörittämistä. Kahden urheilevan lapsen äitinä hän seuraa aktiivisesti urheilua ja pelaa itsekin käsipalloa Sm-sarjassa . Hän on useimmiten ”lomalla” töissä. Hän on myös suuri tv-sarjojen kuluttaja, muodin seuraaja, musiikin kuuntelija ja kirjojen lukija/kuuntelija, kun vain aika on sopiva.

Suosikki tuotteeetWElla perheestä ovat Sebastianin Shine define tämä saa Anun hihkaisemaan onnesta kun suoristus raudalla tekee kiharoita. Koko Sassoon tuoteperhe jotka tuoksuvat kampaajalle, tämä on ainut sarja joka kotonakin tuntuu siltä että olisin juuri kampaajalla käynyt.

Anun vahvuudet i-Lolaisena: energisyys, rehellisyys, hilpeys.

Motto: Pienellä muutoksella saa isoja aikaan.

Instagramhius_iloa_nu

Mainion seuransa lisäksi Ida on joustava ja pikkutarkka. Hän tykkää toteuttaa helppohoitoisia kokonaisuuksia , intohimona silti Idalla on raidoittaminen. Hän nauttii myös parturoinnista. Pikkutarkka ja hauska Ida saa sinut varmasti tuntemaan olosi rennoksi.

Töiden ulkopuolella Ida seikkailee ja sisustaa. Hän on myös Netfliksin suurkuluttaja.

Suosikiksi Wella -perheestä on noussut Illuminan värit.

Ida on koulutuksien suurkuluttaja, oppiminen 4ever motolla kehitytään.

Idan vahvuudet i-Lolaisena: pikkutarkka, joustava ja viihdyttävä

Työmotto: hiljaa hyvää tulee

Instagramhairbyidat

Vilkkaan sutkauttelja Jasun intohimo ja 30vuoden kokemus ovat ehdottomasti hänen vahvuuksia, vaikkakin hän mieluusti osallistuukin useisiin koulutuksiin joka vuosi. Jasun penkkiin voit huoletta istua rentoutumaan. Hän taitaa uusimmat trendit nyt ja vuosien takaa, kokemuksensa ansiosta hän pitää kovasti kun asiakas on avoin ehdotuksille.

Vapaa-ajallaan Jasu taituroi haastavien käsitöiden kanssa. Mökki on hänelle myös rakas paikka, joten halon hakkaaminen, kalastus ja sienestys eivät ole hänelle vieraita hommia.

Jasun vahvuudet i-Lolaisena: kokemus, kokeilu ja intohimo.

Motto: Liian paljon hyvvee on ihanoo

Raikas Reetta iloistuttaa asiantuntevalla asiakaspalvelullaan Munkkieniemen liikkeessä. Hänen suosikki töikseen lukeutuu asiakkaat jotka eivät pelkää muutoksia ja ovat valmiita kokeilemaan uutta. Työ kun työ toteutuu sujuvasti ammattitaidolla. Pitkien hiuksien värityöt ja haastavat vaalennustyöt lukeutuvat Reetan vahvuuksiin, jos hiuksissasi on haasteita on Reetta vastaus niihin. Reetalle myös pidennys työt tuovat suurta nautintoa, hän tekee niin Mago- kuin teippipidennyksiä. Tyylillisesti klassiset ja ja luonnollinen tyylit miellytttävät lopulta eniten Reetan silmää.

Harrastuksina Reetalle lukeutuu mm. ruuan laitto ja siinä uusien reseptien testailu. Huhujemme mukaan hän rakastaa tulisuutta ruuassa. Leipomuksistakin olemme saanneet pieniä maistiaisia. Tämän lisäksi vapaa-aika menee ulkoillessa ja kesäisin onkimisessa. Tärkeimpiä asioita Reetan elämässä ovat koira, perhe ja ystävät.

Tulevaisuudessa Reetta haluaisi ehdottomasti päästä kouluttautumaan vielä lisää ja sitä kautta kehittämään itseään vielä monipuolisemmaksi kampaajaksi, sekä ehkä jossain vaiheessa kouluttautua myös monipuolisemmin kauneudenhoitoalalla, esim ripsienpidennyksiin sekä kynsienlaittoon.

Lähimpänä sydäntä Wella-perheestä on Nioxin-tuotteet . Reetta on ollut aina kiinnostunut hiuspohjan ja hiusten hyvinvoinnista. Hän on käynyt Nioxin-expert koulutuksen, joten i-Lo saa hänen myötään rutkasti asiantuntevuutta myös hiuspohjan ongelmiin.

Reetan vahvuudet i-Lolaisena : kunnianhimo, rempseys ja ahkeruus.

Työ motto tai jopa enemmänkin Reetan elämän motto, joka buustaa energiaa hänen jokaiseen aamuun on :
When i woke up today i had no plans to be awesome, but anything can happen.

Instagramhairbyreettasofia

Intohimolla työhönsä heittäytyvä, kärsivällinen ja aina utelias Jonna on valmis aina kokeilemaan uutta ja oppimaan lisää.
Hän on aina rakastanut ja arvostanut ihmisten erilaisia, persoonallisia tyylejä ja työssään hänelle parasta onkin sen vaihtelevuus, aina penkkiini istahtavan asiakkaan mukaan. Jonna seuraa aktiivisesti trendejä ja innostuu näyttävistä tyyleistä ja muutoksista, mutta ihan yhtä lailla nautii myös luonnollisempien lookien toteuttamisesta, erityisesti hiusten värjääminen ja sen lisäksi lyhyiden hiusmallien leikkaaminen ovat Jonnan vahvuuksia. Hänellä on myös vahva osaaminen parturoinnista, parran muotoilut mukaan lukien.
ISONA bonuksena ja erityis taitona Jonnalta luonnistuvat myös meikkityöt, sillä hän on toiselta koulutukseltaan maskeeraaja.

Wella-perheestä suosikkeja Jonnalle ovat ehdottomasti monipuoliset ja luotettavat hiusvärit, sekä laadukkaat hoitotuotteet, joista löytyy varmasti jokaiselle juuri omiin hiustarpeisiin sopivat vaihtoehdot.

Vapaa-ajalla Jonna viihtyy erilaisten tapahtumien, taiteiden, musiikin ja reissaamisen parissa. Hän on alunperin Lapista lähtöisin, joten urbaanimpien kaupunkimenojen vastapainona nautii myös luonnon rauhassa patikoimisesta ja ulkoilusta.

Jonnan vahvuudet i-LOlaisena: positiivisuus, rentous ja joustavuus.

Mottoni: Sole poka mikhään!

Aloitti i-Lossa 16.11.2022 työskentelee #33 ja #51 :ssä

Instagramjonnajhair

Magda on kampaajana kärsivällinen, rohkea ja utelias. Hän rakastaa Wellan värejä ja värjäämistä. Eritoten hän nauttii personoidusta värin ja hiusten muotoilun harmoniasta.

Magda rakastaa eritoten kiharia hiuksia.

Magdan unelma-asiakas on vaativia hiuksiensa suhteen, mutta samalla rentoja ja muutoksia pelkäämättömiä. Magda seuraa paljon somekanavista erilaisia hiusmuotisivustoja sekä inspiroituu työkavereista.

Häneltä myös luistaa Englannin lisäksi Italia ja Ranska, joten useasti meillä kuulostaa kuin olisi Keski-Euroopassa.

Vapaa-aikansa Magda viettää perheensä ja ihanan Luna-koiransa kanssa.

Magdan vahvuudet i-Lolaisena: joustava, positiivinen ja eloisa.

Motto: Never stop learning.

Instagrammagdasteluta

Aurinkoinen Mirka on pohjoisen sisukas ammattilainen. Hänestä löytyy rentoa ja mukavaa asennetta. Tarkka ja rauhallinen Mirka rakastaa käyttää luovuutta työssään. Yhdessä asiakkaan kanssa hän suunnittelee yksilöllisen kokonaisuuden niin kampaamo kuin parturointi puolella.

Mirka nauttii värien tekemisestä, eritoten vaaleiden hiuksien ja luonnollisten värien. Isojen muutoksien kanssa painiminen on myös Mirkan makuun, koska niissä pääsee haastamaan itseään.

Vapaa-aikanaan Mirka ulkoilee, kuuntelee musiikkia ja äänikirjoja. Läheiset ja ystävät täyttävät myös hänen vapaa ajan aikataulua.

Suosikki tuotteiksi Wella perheestä on MIrkalle noussut Sebastianin Shine define, Sebastianin Potion 9lite ja SP:n LUX oil.

MIrkan vahvuudet i-Lolaisena : tarkkuus , rauhallisuus ja Pohjoisen lupsakkuus.

Motto: Life may not be perfect, but your hair can be.

Instagramhairbymirkatuulia