i-LO

i-LO on iloinen parturikampaamo, joka toimii tällä hetkellä kahdessa toimipisteessä.
i-LO on sopiva sekoitus ammattitaitoa, iloa ja intohimoa. Lahjakkaat tekijämme asettavat asiakkaan toiveet etusijalle ja
tarjoavat palveluita mukavassa ympäristössä.

Räväkästä ja huolittelemattomasta tyylistään huolimatta hänen mieli asiakkaat omaavat klassisen tyylin, pienellä twistillä. Värit työt ovat eritoten todella mieluisia töitä. Anu onkin käynnyt Wellan Mastrcolorist ohjelman. Prinssit ja prinsessat ovat myöskin erityisesti tervetulleita Anun penkkiin.

Töiden ulkopuolella Anulla onkin härdelliä ja aikataulutuksen pyörittämistä. Kahden urheilevan lapsen äitinä hän seuraa aktiivisesti urheilua ja pelaa itsekin käsipalloa Sm-sarjassa . Hän on useimmiten ”lomalla” töissä. Hän on myös suuri tv-sarjojen kuluttaja, muodin seuraaja, musiikin kuuntelija ja kirjojen lukija/kuuntelija, kun vain aika on sopiva.

Anun vahvuudet i-Lolaisena: energisyys, rehellisyys, hilpeys.

Suosikki tuotteeet:
-Shine define->sai Anun hihkaisemaan onnesta kun suoristus raudalla teki kiharoita, kimmoisa ihana kihara joka pysyy.
-Sassoon tuoteperhe tuotteet tuoksuvat kampaajalle, tämä on ainut sarja joka kotonakin tuntuu siltä että olisin juuri kampaajalla käynyt.
-Fibre vaha, ihan vain pelkästään jo sen takia että voi tehdä ”lumihiutaleita”.

Motto: Pienellä muutoksella saa isoja aikaan.

Instagramhius_iloa_nu

Mainion seuransa lisäksi Ida on joustava ja pikkutarkka. Hän tykkää toteuttaa helppohoitoisia kokonaisuuksia , intohimona silti Idalla on raidoittaminen. Hän nauttii myös parturoinnista. Pikkutarkka ja hauska Ida saa sinut varmasti tuntemaan olosi rennoksi.
Töiden ulkopuolella Ida seikkailee ja sisustaa. Hän on myös Netfliksin suurkuluttaja.
Suosikiksi Wella -perheestä on noussut Illuminan värit.
Ida on koulutuksien suurkuluttaja, oppiminen 4ever motolla kehitytään.

Idan vahvuudet: pikkutarkka, joustava ja viihdyttävä
Työmotto: hiljaa hyvää tulee

Instagramhairbyidat

Vilkkaan sutkauttelja Jasun intohimo ja 30vuoden kokemus ovat ehdottomasti hänen vahvuuksia, vaikkakin hän mieluusti osallistuukin useisiin koulutuksiin joka vuosi. Jasun penkkiin voit huoletta istua rentoutumaan. Hän taitaa uusimmat trendit nyt ja vuosien takaa, kokemuksensa ansiosta hän pitää kovasti kun asiakas on avoin ehdotuksille.
Vapaa-ajallaan Jasu taituroi haastavien käsitöiden kanssa. Mökki on hänelle myös rakas paikka, joten halon hakkaaminen, kalastus ja sienestys eivät ole hänelle vieraita hommia.

Jasun vahvuudet i-Lolaisena: kokemus, kokeilu ja intohimo.

Motto: Liian paljon hyvvee on ihanoo

Magda on kampaajana kärsivällinen, rohkea ja utelias. Hän rakastaa Wellan värejä ja värjäämistä. Eritoten hän nauttii personoidusta värin ja hiusten muotoilun harmoniasta.

Magda rakastaa eritoten kiharia hiuksia.

Magdan unelma-asiakas on vaativia hiuksiensa suhteen, mutta samalla rentoja ja muutoksia pelkäämättömiä. Magda seuraa paljon somekanavista erilaisia hiusmuotisivustoja sekä inspiroituu työkavereista.

Häneltä myös luistaa Englannin lisäksi Italia ja Ranska, joten useasti meillä kuulostaa kuin olisi keski-euroopassa.

Vapaa-aikansa Magda viettää perheensä ja ihanan Luna-koiransa kanssa.

Magdan vahvuudet i-Lolaisena: joustava, positiivinen ja eloisa.

Motto: Never stop learning.

Instagrammagdasteluta

Vilma on sitoutuva ja itsekriittinen kampaajana ja maskeeraajana , joka antaa itsestään 100% jokaiselle asiakkaalle. Unelma-asiakas Vilmalle onkin avoin joka on valmis kokeilemaan uusia asioita.

Vilma nauttii kokonaisuuden luomisesta asiakkailleen. Hän huomioi tämän persoonan ja kasvojen muodot. Värien kautta hän soveltaa niitä ajan henkeen sopivaksi. Vilma taikoo juhlaan kuin juhlaan upean kokonaisuuden meikin ja kampauksen muodossa. Vilma inspiroituu museoista.

Vapaa-ajalla hän nauttii kahden lapsensa kanssa askartelusta, harrastaa monipuolisesti liikuntaa mm. joogaa. Ruoanlaitto saa Vilman innostumaan sekä uusien kasvisreseptien kokeilu.

Suosikki tuotteet: Sassoon Illuminating shampoon ja hoitoaineen tuoksun sekä hoitavien ainesosien ansiosta. Sebastian Craft clayn; vaha joka on vahva ja mattapintainen. Sebastian Trilliant lämpösuoja joka tuoksuu melonilta ja antaa hiuksille ihanaa kiiltoa.

Vilman vahvuudet i-Lolaisena: intohimoinen, kunnianhimoinen ja säteilevä.

Motto: Et ole koskaan valmis (jatkuva kehittyminen kaikissa elämän osa-alueissa).

Instagramvilmastill

Aurinkoinen Mirka on pohjoisen sisukas ammattilainen. Hänestä löytyy rentoa ja mukavaa asennetta. Tarkka ja rauhallinen Mirka rakastaa käyttää luovuutta työssään. Yhdessä asiakkaan kanssa hän suunnittelee yksilöllisen kokonaisuuden niin kampaamo kuin parturointi puolella.

Mirka nauttii värien tekemisestä, eritoten vaaleiden hiuksien ja luonnollisten värien. Isojen muutoksien kanssa painiminen on myös Mirkan makuun, koska niissä pääsee haastamaan itseään.

Vapaa-aikanaan Mirka ulkoilee, kuuntelee musiikkia ja äänikirjoja. Läheiset ja ystävät täyttävät myös hänen vapaa ajan aikataulua.

MIrkan vahvuudet i-Lolaisena : tarkkuus , rauhallisuus ja Pohjoisen lupsakkuus.

Suosikki tuotteet: Sebastian Shine define, Sebastian Potion 9lite ja SP LUX oil.

*Life may not be perfect, but your hair can be.*

Instagramhairbymirkatuulia