i-LO

i-LO on iloinen parturikampaamo, joka toimii tällä hetkellä kahdessa toimipisteessä.
i-LO on sopiva sekoitus ammattitaitoa, iloa ja intohimoa. Lahjakkaat tekijämme asettavat asiakkaan toiveet etusijalle ja
tarjoavat palveluita mukavassa ympäristössä.

Räväkästä ja huolittelemattomasta tyylistään huolimatta hänen mieli asiakkaat omaavat klassisen tyylin, pienellä twistillä. Värit työt ovat eritoten todella mieluisia töitä. Anu onkin käynnyt Wellan Mastrcolorist ohjelman. Prinssit ja prinsessat ovat myöskin erityisesti tervetulleita Anun penkkiin.

Töiden ulkopuolella Anulla onkin härdelliä ja aikataulutuksen pyörittämistä. Kahden urheilevan lapsen äitinä hän seuraa aktiivisesti urheilua ja pelaa itsekin käsipalloa. Hän on useimmiten ”lomalla” töissä. Hän on myös suuri tv-sarjojen kuluttaja, muodin seuraaja, musiikin kuuntelija ja kirjojen lukija/kuuntelija, kun vain aika on sopiva.

Anun vahvuudet i-Lolaisena: energisyys, rehellisyys, hilpeys.

-Shine define->sai Anun hihkaisemaan onnesta kun suoristus raudalla teki kiharoita, kimmoisa ihana kihara joka pysyy.
-Sassoon tuoteperhe tuotteet tuoksuvat kampaajalle, tämä on ainut sarja joka kotonakin tuntuu siltä että olisin juuri kampaajalla käynyt.
-Fibre vaha, ihan vain pelkästään jo sen takia että voi tehdä ”lumihiutaleita”.

Motto: Pienellä muutoksella saa isoja aikaan.

Instagramhius_iloa_nu

Magda on kampaajana kärsivällinen, rohkea ja utelias. Hän rakastaa Wellan värejä ja värjäämistä. Eritoten hän nauttii personoidusta värin ja hiusten muotoilun harmoniasta.

Magda rakastaa eritoten kiharia hiuksia.

Magdan unelma-asiakas on vaativia hiuksiensa suhteen, mutta samalla rentoja ja muutoksia pelkäämättömiä. Magda seuraa paljon somekanavista erilaisia hiusmuotisivustoja sekä inspiroituu työkavereista.

Häneltä myös luistaa Englannin lisäksi Italia ja Ranska, joten useasti meillä kuulostaa kuin olisi keski-euroopassa.

Vapaa-aikansa Magda viettää perheensä ja ihanan Luna-koiransa kanssa. Magdan vahvuudet i-Lolaisena: joustava, positiivinen ja eloisa.

Motto: Never stop learning.

Instagrammagdasteluta

Petra on vahva asiakaspalvelun ammattilainen, joka on innokas kouluttautumaan. Iloisen tyypin unelma-asiakas on avoin ja peloton muutoksille, joten haastavat hiukset ja uuden tekeminen on hänestä mahtavinta.

Petra kuvaa itse omaa ammatillista tyyliään klassiseksi. Petralla on myös erityisiä taitoja parturointi puolella ja tarjoaa mm. amerikkalaista parranajoa #51:sen puolella.

Vapaa-ajallaan Petra matkustelee niin paljon kuin mahdollista ja viettää aikaa kahden kissansa ja perheensä kanssa. Thainyrkkeily ja kuntosaliharrastuksen ohella yksi intohimoista on myös hyvä ruoka.

Suosikkituotteet: Wella Fusion conditioner, joka on ehdoton ykköstuote varsinkin pitkille ja käsitellyille hiuksille. Sassoon edit body, antaa ryhtiä ja ilmavuutta kevyesti. Sebastian Drynamic+, rakennetta ja tuuheutta varsinkin lyhyisiin hiuksiin. Petran vahvuudet i-Lolaisena: luotettava, motivoitunut, miellyttävä.

Motto: Great hair doesn`t happen By chance, it happens By appointment.

Instagrampetradoeshair

Vilma on sitoutuva ja itsekriittinen kampaaja, joka antaa itsestään 100% jokaiselle asiakkaalle. Unelma-asiakas Vilmalle onkin avoin joka on valmis kokeilemaan uusia asioita.

Vilma nauttii kokonaisuuden luomisesta asiakkailleen. Hän huomioi tämän persoonan, kasvojen muodot. Värien kautta hän soveltaa niitä ajan henkeen sopivaksi. Vilma inspiroituu museoista.

Vapaa-ajalla hän nauttii kahden lapsensa kanssa askartelusta, harrastaa monipuolisesti liikuntaa mm. joogaa. Ruoanlaitto saa Vilman innostumaan sekä uusien kasvisreseptien kokeilu.

Kunnianhimoinen Vilma haluaa jatkuvasti kehittyä työssään ja seuraavana onkin merkonomi-sekä meikkausopinnot.

Suosikki tuotteet: Sassoon Illuminating shampoon ja hoitoaineen tuoksun sekä hoitavien ainesosien ansiosta. Sebastian Craft clayn; vaha joka on vahva ja mattapintainen. Sebastian Trilliant lämpösuoja joka tuoksuu melonilta ja antaa hiuksille ihanaa kiiltoa.

Vilman vahvuudet i-Lolaisena: intohimoinen, kiinnostunut ja säteilevä.

Motto: Et ole koskaan valmis (jatkuva kehittyminen kaikissa elämän osa-alueissa).

Instagramvilmastill

Aurinkoinen Mirka on pohjoisen sisukas ammattilainen. Hänestä löytyy rentoa ja mukavaa asennetta. Tarkka ja rauhallinen Mirka rakastaa käyttää luovuutta työssään ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella yksilöllisen kokonaisuuden niin kampaamo kuin parturoinnin puolella.

Mirka nauttii värien tekemisestä, eritoten vaaleiden hiuksien ja luonnollisten värien. Isojen muutoksien kanssa painiminen on myös Mirkan makuun, koska niissä pääsee haastamaan itseään.

Vapaa-aikanaan Mirka ulkoilee, kuuntelee musiikkia ja äänikirjoja. Läheiset ja ystävät täyttävät myös hänen vapaa ajan aikataulua.

-Sebastian Shine define, Sebastian Potion 9lite ja SP LUX oil.

-Life may not be perfect, but your hair can be.

Säteilevän Niinan vahvuus löytyy kokemuksesta. Hän on ollut alallamme 30v joten ammattitaito on hänellä huipussaan. Niina hallitsee työt niin parturoinnin kun kampaamon puolelta. Vaikka Niinalla on kokemusta runsaasti hän seuraa ahkerasti muotia. Jämähtäminen tuttuihin kaavoihin ja uuden opettelu on edelleenkin Niinalle tärkeää.

Hänellä on erityistaitona meikkauspalvelut. Niinan käsistä loihditaan kokonaisuudet johon kuuluu kampaus sekä meikki.

Hän kuvaa itseään tarkaksi, ammattitaitoiseksi ja innostuvaksi.

Vapaa aikana Niinaan voi törmätä metsässä samoilemassa ja keräämässä sieniä. Hän saa i-loa myös urheilusta ja ruuan laitosta.

Instagramhairmakeuplatomaki